berichtje vanaf de Oriana - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van jeannetenleo inslegersboer - WaarBenJij.nu berichtje vanaf de Oriana - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van jeannetenleo inslegersboer - WaarBenJij.nu

berichtje vanaf de Oriana

Door: jeanleo

Blijf op de hoogte en volg jeannetenleo

14 November 2010 | Filipijnen, Manilla

Berichtje vanaf de Oriana

Even een korte mededeling voor onze trouwe lezers(essen). Pas gisteren vernamen wij van onze sitebeheerder, dat een gedeelte van het reisverslag -2-, niet volledig werd geplaatst. De volledige tekst zal derhalve opnieuw op onze site worden gezet, hoewel het inmiddels een beetje mosterd na de maaltijd is.. Wij lezen nog steeds met veel plezier jullie reacties op onze verslagen. Tot onze spijt zijn we er, om verschillende redenen, nog niet in geslaagd wat meer foto’s op de site te krijgen.
Groeten vanuit de Zuid Chinese Zee.

• 23 November 2010 - 15:53

Janny:

nu nog 21 dagen toch ?
    prachtige verhalen schrijven jullie!
    ik lees ze met veel plezier,vooral om dat ik een groot gedeelte bij jullie was. Ga zo door!!!!!!!!!!
    gr uit roosendaal van janny en ruud

Verslag uit: Filipijnen, Manilla

reisverslag -10-

24 November 2010

reisverslag -9-
jeannetenleo

Beste allemaal, zoals Velen al.. WeTeN Gaan we 22 september ALS. EEn Wereldreis Maken. We Hopen jullie DMV Deze website Op de Hoogte te Houden van Onze Reis en belevenissen. Jeannet en Leo

Actief sinds 12 Sept. 2010